dele erfaring

 Yoga – enkelt og greit

Yoga trenger ikke så mange ord. Bevegelse, kroppsstilling, innstilling, lyd og stillhet. Det er søken av- og møte med- seg selv. Det er en erkjennelse og en gjenforening med selvet. Det er identifikasjon med den essensielle væren som er over alt hele tiden.

Det er oppvåkning av bevisstheten og erfaringen av selvet. Det er et system, en teknikk, en opplevelse. Alt dette samtidig.

Yug er opplevelsen

Yoga er teknikken, veien, formen.

Yoghisme er systemet

Denne siden er rettet mot alle personer som er søkende. Som gjennom sin søken er åpen for å berike sine erfaringer ved å praktisere sammen og ved å dele. Uten annen hensikt enn å føle seg vel, forstå, forbedre og realisere. Opplevelsen kan være her, der, overalt. Online eller ved direkte kontakt. Innenfor fire vegger eller omgitt av vakker natur, som gjest på et retreat, eller på en eventyrreise.

Velg din tilnærming og bli med der det passer best for deg akkurat nå.

 

Yoga Online

Takket være teknologien er det mulig å følge yogapraksis rett fra din egen stue, fra kontoret eller fra hvilket som helst sted du befinner deg, så lenge det er internett-forbindelse. Vårt onlinetilbud presenteres hovedsakelig i to former :

Direkte sending: vi møtes på bestemte tidpunkter ved å bruke Zoom plattfomen. Vi tilbyr enkle praksistimer, kurs, workshop og foredrag. Å møtes på denne måten gir mulighet til å interagere under timen.

Opptak sendinger: Noen av timene blir tatt opp og lagt ut online. Dette gir mulighet til å følge sendingene når det er best for deg.

Yoga : Retreat & Workshop

Vi møtes på egnet steder, for å lære, gjenoppdage og praktisere. Opplevelsene, ofte i kontakt med naturen, kan utvikle seg fra noen få dager til flere uker.

Retreat: er en anledning til å jobbe med seg selv på en intensiv og konsentrert måte. Vannligvis brukes for en læresetning som krever en mer intens praksis og studie.

Workshop : er en anledning til å lære og fordype seg i temaer mer eller mindre spesifisk i en avslappet atmosfære. Fritid, som er flettet in med yogateori og praksis, åpner for sosial samvær og innsikt.

Trikonasana

Yogaferie

Allerede med å uttale ordet “ferie”, fremkalles gode følelser. Forestill deg å kunne dele ferie gleden med yoga praksi. Ved sjøen eller fjell, i Norge eller i utlandet, finnes utallige muligheter.

Yogaferie : I motsetning til yoga retreat og workshop hvor oppmerksomheten er rettet mot å lære og praktisere yoga, yogaferie er en mer uformelt opplevelse hvor oppmerksomhet er rettet mer mot ferie enn yoga. Likevel, er det mulig å praktisere yoga både om morgen og om ettermiddag for å berike selve ferie opplevelsen.

Yoga & Eventyr

Yoga Eventyr : Hvis du liker å reise og bli kjent med andre kulturer, oppdage arkeologiske steder, eller bli med i natur paradiser, da er dette opplevelsen noe for deg.

Som det står i ordet, dette er et eventyr, ikke et organisert reise. Det finnes et foreslått rute, et tema å gå gjennom, en grunnleggende kjennskap over terreng og utfordringer kan dukke opp, men alle detaljene skapes i felleskap både under planlegging av reise og under selve reisen.