Yoga Online

Timer – Kurs – Workshop – Foredrag

Takk være dagens teknologi, er det mulig å følge med yoga praksis fra komfort av ditt eget hjem, eller fra kontor, eller fra hviket som helst sted du befinner deg så lenge du har nett tilgang.

Vårt tilbud online presenterese hovedsakelig i to former :

Direkte sending: ved å bruke ZOOM plattform, vi tilbyr yogatimer, Kurs, workshop,  foredrag.  Denne formen gir deg muligheten til å interagere på forskjellige måter, alt avhengig av hvilken type time du er i.

Video bibliotek: Noen av timene, kurs og workshop blir tatt opp, og arkivert in et video bibliotek. Denne formen gir deg muligheten til å følge med de timene og temaer du er interessert i når det passer deg og i ditt eget tempo.

Hvordan

Vi møtes på ZOOM platform. Ved å følge linken som blir sendt til deg når du påmelder deg, blir du spurt om du vil være med ved å bruke Web Browseren eller App.

Hvis du laster ned Appen ( som er det vi anbefaler), appen blir automatisk installert på din enheten ( datamaskin, eller nettleser eller mobil). Følg instruksjonene og du kommer inn på “Venterommet” hvor du venter til du får aksess til møte. Så er du i gang !

Tilbud beskrivelse

Yoga Kurs

Kursene sendes direkte på ZOOM platformen. Leksjonene blir tatt opp slik at det er mulig senere å til å se på den så mange ganger man vil. Alt etter hvilket kurs man har valgt, møtene sendes en eller to ganger i uka. Under kurset blir lagt frem  ekstra materiale og notater som du kan laste ned fra våre web sider både, for å fordype deg i stoffet og  bekrefte di læringsprogresjon. Etter hvert møte bruker vi litt tid til kommetarer og spørsmål.

For en mer individualisering av lærestoffet, har du adgang til en privat time via Zoom i tilleg til vannlig kommunikasjon via e-post.

Kursmateriale, inkludert videoene til møtene, blir tilgjengelig for alle deltagerne i ubegrenset tid

Yoga timer

Yoga timer er enkelt dropp inn timer uavhengig  av en progresjon. Du bare møter opp og nyter praksisen.

Varighet kan være forskjellig, fra 30 minutter opp til 2 timer. Hver time er selvstendig og tar opp et program som kan være forskjellig fra gang til gang.

Man velger den timen man vil være med, når det passer deg hvis det passer deg. Alle direkte sendiger blir tatt opp og arkivert i vår Web side for senere adgang.

Workshop

Online Worshop, på samme måte som kursene, blir direkte sendt på ZOOM platformen. I motsetning til kursene, workshop utvikler seg gjennom en eller to ganger av to / tre dager per gang, og fokuserer på bestemte tema og yoga praksis.

Workshoppen er mer uformelt og åpent til improvvisasjon når det gjelder presentasjon av innhold. Også her blir kursmateriale i form av PDF dokumenter og video opptak tilgjengelig for kursdeltagernetilgjengelig for nedlastning